Problemy z alkocholem po psychozie
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: Brak
Problemy z alkocholem po psychozie
Witam. Jestem po przebytej psychozie. Czulem sie ok odstawilem leki po roku kuracji i zaczalem pic. Pije sporo ale od pewnego czasu, zaraz jak wytrzezwieje dopada mnie straszna depresja. Nie moge spac i jesc. Dopiero jak sie opije to moge usnac. Jestem wyczerpany. Pomocy:(
-
- zaufany użytkownik
Re: Problemy z alkocholem po psychozie
sam sobie jesteś winien i kto i niby jak ma Ci pomóc co ?? przez własną głupotę cierpisz
zapisz się aa może tam szukaj pomocy a nie najpierw libacja alkoholowa a później odczuwanie skutków typu depresja eh

"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"
pij tylko na sen w minimalnych ilościach
"depresję" proponuję zlekceważyć, jeśli jeszcze jesteś w stanie funkcjonować przy niej.
"depresję" proponuję zlekceważyć, jeśli jeszcze jesteś w stanie funkcjonować przy niej.
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: Brak
No pije na sen. Tylko ze jak wypije to czuje sie ok tylko jak mnie pusci to wtedy mam dola. Wiem ze alkochol wspomaga wydzielanie dopaminy moze dlatego lepiwj sie czuje a po leczeniu olanzapina mam jej niedobor i z tad te smutki. W kazdym razie dzieki za odpowiedz i zycze wszystkim SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU oraz powrotu do zdrowia!!! Oby ten rok byl lepszy.. I hope:/
alkohol oszukuje, po wypiciu jest przez kilka godzin dobrze, a potem nie mozna bez tego sie obejsc. Lepszą pomoc na to znajdziesz na forach aa.
- amigo
- zaufany użytkownik
Lepiej nie pic bo to tylko takie oszukiwanie siebie, na fazie jest fajnie , ale jak stan upojenia sie konczy to wszystko wraca.