Czy solian was też zmulał na początku?
Moderator: moderatorzy
Czy solian was też zmulał na początku?
Od dwóch tygodni biorę solian czuję jedynie po nim zmulenie. Spać mi się chce i nie mam sił na nic. Czy on też tak na was działał na początku? Czy to po jakimś czasie przechodzi?
- tom76
- zaufany użytkownik
Re: Czy solian was też zmulał na początku?
To zamulenie może ale nie musi przeminąć mnie osobiście solian nie zamulał.
Ale ja odstawiłem solian bo on mocno obniżał potencje co zresztą jest jednym z skutków ubocznych.
Ale ja odstawiłem solian bo on mocno obniżał potencje co zresztą jest jednym z skutków ubocznych.
Mnie też Solian nie zamulał, czułam się i czuję dość dobrze na nim. Na pewno Ci to minie z czasem.
Człowiek ma żal do człowieka, a życie jak osioł ucieka.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
Schizo11, to zależy od tego, jakie bierzesz dawki solianu?
Mnie nie przymulał, jak brałam jego 400 mg, jak krótko byłam po ataku psychozy. Ale jednak ta dawka była dla mnie za wysoka i ją zmniejszyłam do 200 mg.
Jak brałam jego 600 i 800 mg to nie byłam przymulona, ale miałam natrętne myśli i związane z nimi napady panicznego lęku. Przez nie po raz drugi trafiłam do szpitala.
Dawka 400 mg, też powodowała natrętne myśli.
Od czasu, jak biorę jego mniejszą dawkę, to czuję się lepiej.
Biorę 200 mg solianu, bo przeważają u mnie objawy negatywne. Nie mam już omamów słuchowych i urojeń.
A więc Schizo11, jakie bierzesz dawki solianu i na jakie objawy, o ile można zapytać?
Mnie nie przymulał, jak brałam jego 400 mg, jak krótko byłam po ataku psychozy. Ale jednak ta dawka była dla mnie za wysoka i ją zmniejszyłam do 200 mg.
Jak brałam jego 600 i 800 mg to nie byłam przymulona, ale miałam natrętne myśli i związane z nimi napady panicznego lęku. Przez nie po raz drugi trafiłam do szpitala.
Dawka 400 mg, też powodowała natrętne myśli.
Od czasu, jak biorę jego mniejszą dawkę, to czuję się lepiej.
Biorę 200 mg solianu, bo przeważają u mnie objawy negatywne. Nie mam już omamów słuchowych i urojeń.
A więc Schizo11, jakie bierzesz dawki solianu i na jakie objawy, o ile można zapytać?
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. 

No właśnie też miałem brać 400 na objawy negatywne ale mnie zmula mocno. Nim to napisałaś to też w sumie myślałem, żeby zmniejszyć do 100-100-0 czyli 200. Bo na początku jak tak brałem to czułem się dobrze.