WYZAL SIE TU CO CI LEZY NA SERCU JA ZACZYNAM

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

WYZAL SIE TU CO CI LEZY NA SERCU JA ZACZYNAM

Post autor: maniek123 »

kurde wkurzam sie bo kiedys ojciec mi telewizor odlaczal i mowil ze udaje jak mialem 17 lat i musialem brac te leki i zle sie czulem a teraz mam 26 lat on 60 i bije go po ryju jak cos nie tak przynajmniej teraz jest dobrze ale gdzie te stracone lata mlodosci ??? zarabiam na marichuanie do renty 700 zl ale jest zima kurde i musze przejsc 3 km do kumpla zeby on to opylil bo wole w te srodowisko narkomanow nie wchodzic to tez mnie wkurza.ostatnio pocialem dla ojca komputer jego dysk twardy takze jego komp mu nie dziala to chcial zabrac moj do siebie do pokoju to dalem mu 2 strzaly z piesci to 2 dni sie nie odzywal i wzial zwolnienie z pracy mowicie ze znecam sie nad starszymi a gdzie moje utracone lata mlodosci ??? mam 26 lat i czuje mlodosc moc i energie ale teraz nie biegam bo zimno i to mnie wkurza bo przytylem do 100 kg i troche jestem juz gruby ;/.cwicze teraz tylko pompki 3 serie pierwsza 30 druga 25 trzecia 10 . podciaganie na drazku 8/7/6 nachwytem bo dobrze plecy prostuje.no i robie brzuszki na drazku czego wy nie potraficie ale to trzeba byc takim twardzielem jak ja nosic znak marki maniek123. dziadek mnie nie chce podwozic juz samochodem bo nie chodze do domu srodowiskowego to mu strzelilem po gebie to teraz mnie do domu nie wpuszcza wszystkich zaczalem bic ostatnio wkurza mnie to. nawet rencine musze oddawac dla rodzicow bo oni mi wszystko kupuja tylko te 700 zl z marichuany jest dla mnie bo o tym i im nie mowie ze tak zarabiam no i to co zarobie na diablo 2 tudziez diablo 3 ale to jakies 200 zl. wiem jestem obrotny wiem jak zarobic kase ale to dlatego ze choruje i wszystko mi i tak umoza to tez mnie wkurza ehhh.
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający

Re: WYZAL SIE TU CO CI LEZY NA SERCU JA ZACZYNAM

no i musze ciagle cwiczyc to dla mnie jest juz ciezka praca no ale nie moge przestac to jest jak narkotyk...
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający

a jakie ma dowody na to ???
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający

zazdroscicie mi i stad donoszenie na pały ehhh zalosny jestes jeden z drugim...
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

Post autor: Wspaniale »

Eden pisze:Dziewczyna dla żartu napisała na forum, że odda nerkę za 25 tysięcy złotych - kilka dni później siedziała już w areszcie policyjnym. Prokurator zgodził się poprzestać na dobrowolnej grzywnie.
A o co ją oskarżyli? Mogę swoją nerkę, jeśli wola taka moja, wyciąć i zjeść ją na obiad - jest moja. Chyba nie te czasy, kiedy niedoszłych, odratowanych samobójców wsadzano do więzienia za próbę morderstwa na sobie samym?
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

Handel organami do przeszczepu jest w Polsce przestępstwem.

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

moi pisze:Handel organami do przeszczepu jest w Polsce przestępstwem.
Ale chyba cudzymi w roli pośrednika. Tak jak nie można czerpać korzyści z cudzego nierządu - być sutenerem - natomiast świadczenie usług przez prostytutkę nie jest ścigane ani korzystanie z jej usług (jeszcze). Jeśli nie mogę sprzedać swojej nerki lub jej oddać, albo sobie jej wyciąć - to znaczy, że mieszkamy w jeszcze większym państwie totalitarnym niż myślałem. Moje ciało jest tylko moją własnością, podobnie jak twoje jest tylko twoje i nic nie ma do niego prokurator czy policja. I tak powinno być, albo cofnęliśmy się o 100 lat, kiedy człowiek należał do państwa, a wcześniej do swojego pana i kościoła.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

Wspaniale pisze:
moi pisze:Handel organami do przeszczepu jest w Polsce przestępstwem.
Ale chyba cudzymi w roli pośrednika.
Nie, handel własnymi organami też jest nielegalny. Możesz ewentualnie stać się donatorem i nerkę komuś oddać.

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

To jest chore. W zamyśle - jednak chorym, błędnym - jest pewnie ochrona potencjalnych dawców z powodów ekonomicznych. Ludzie biedni, zdesperowani oddają nerkę za kilka tysięcy dolarów (na rynku warta jest i dziesięć razy więcej,
rynek organami ludzkimi jest bardzo prężny). Uważam, że nie powinno się karać dawców, jak także nie powinno się karać biorców - nikt nerki nie kupuje, żeby ją zjeść, tylko z powodów zdrowotnych, by nie umrzeć lub żyć normalniej, bez ciągłego dializowania. Znałem jedną osobę, która musiała poddawać się dializom co 2-3 dni, była wożona na oddział. Na co dzień słaba, bez siły. Z ogromnymi ograniczeniami - wszystko wyliczone, jeśli chodzi o płyny, każde przekroczenie tego oznaczało problemy. Mimo upałów latem musiała się ta osoba powstrzymywać przed ukojeniem pragnienia, kiedy już 'wyczerpała dzienny limit'. Koszmar. I tak do końca życia.
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający

no ale jakie masz dowody durniu moze ja zartowalem ???
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający

po za tym kto nas bedzie wsadzal do wiezienia Eden wszyscy tu jestesmy ciezko chorzy...
pogrzebany żywcem
bywalec

Post autor: pogrzebany żywcem »

Dobra, dobra, niebiescy już po ciebie jadą. Przed tobą kilka lat schylania się po mydło owłosionym panom w jakimś więzieniu. :)
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający

ehh nie za duzo filmow sie naogladaliscie ? hehe
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający

ale czy do ciebie nie dociera ze seks z 15 latka jest legalny ???
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający

no ok ale nie kazdego to musi dotyczyc...
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Post autor: F20 »

Maniek Ty gejem jestes!
maniek123 pisze:a jakie ma dowody na to ???
Cytat z maila
maniek123 pisze:poruchamy sie w dupke :D
Jak ja nielubie ciot. Gdybym mogl sie do nich dostac to zrobilbym z nich jurnych mezczyzn :x
Awatar użytkownika
fuKs
bywalec

Post autor: fuKs »

za dużo obroku w d**ie #maniek123
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
Awatar użytkownika
aux03ster03
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: aux03ster03 »

grozenie szpitalem zgloszono
juz rzygam na prawo cywilne
caly internet zasyfili tymi gołnianymi przepisami
ja juz ingoruje grozby polecam wszystkim
nieistniejące przepisy
swap = 0x0, offs = 0x191f6c8, subbeg = 0x0, sublen = 0, prelen = 1, precomp = 0x18fb870 "0)",
wrapped = 0x18fb868 "(?-xism:0)", wraplen = 10, seen_evals = 0, paren_names = 0x0, refcnt = 1}
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Post autor: F20 »

aux03ster03 pisze:grozenie szpitalem zgloszono
juz rzygam na prawo cywilne
caly internet zasyfili tymi gołnianymi przepisami
ja juz ingoruje grozby polecam wszystkim
nieistniejące przepisy
Gnebi Cie jakas schiza ? Ktos Cie zastrasza ze wrzuca Cie do szpitala ?. Moze natrafisz na kurort w ktorym po zrobieniu Ci trzystuwatowej grzalki zmozgu za pomoca ekektrowstzasow poprawi ci sie i zaczniesz widziec elektryczne chochliki.
Mnie moja schiza straszyla kiedys szpitalem. Pojawil mi sie pomysl na scenariusz banda idiotow bawiaca sie czlowiekiem , a zeby zatrzec slady stworzyc mu takie pieklo zeby rozszalalego zawieziono do szpitalu a tam zutylizowac go jak smiecia pontych calych wyniszczajacych zabawach.
Awatar użytkownika
fuKs
bywalec

Post autor: fuKs »

ALE BYM *słowo niedozwolone* PAPIEROSA ZAPALIŁ!!!
Rzucam w pizdu.
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”