islam nie przejdzie!!!!!
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
islam nie przejdzie!!!!!
coś dziwnego mi się przydarzyło. ide do kibla a tam napis podwodny : TU SIEDZIAŁ KRÓL PIECHOTĄ Z PIECHOTĄ. ale to nie oto chodzi tylko o to , że jak wiemy jeden z braci Golców się jąka i przez to nikt nie może nam pomódzc. popatrzcie co za głupoty tusk wypowiada publicznie i jego dziadek w wermachcie też powiedział, że był a nie był. leki nie zawsze skutkują ale u mnie zawsze i nigdy nie byłem w złym stanie zdrowia głowowego. na polsacie też czasem o mnie mówią i dają mi znaki. jak byłem w psychiatryku to wszyscy mieli kamery w oczach i wtedy był przełom bo wtedy zrozumiałem *słowo niedozwolone* ONI O MNIE WIEDZĄ WIĘCEJ NIŻ JA SAM WIEM O SOBIE!!! i wtedy się zaczęly moje myśli odsłonięte. i wsdtyd jakhuj. wszędzie są araby i niedługo polski nie będzie bo oni nas wybiją w pizdu i wtedy tolerancyjni dla pedałów i innych zboczeńców jehowych obudzą się z ręką w nocniku ale będzie już za późno i wtedy *słowo niedozwolone*!!! sąsiedzi czasem też są uciążliwi i do dupy szczególnie na wioskach i w małych miastach! po co to piszę ??? bo muszą o tym wiedzieć wszyscy źli ludzie aby się w pore opamiętali i nie robili kuku innym ludziom...
...grzyby się pojawiły w lasach już.

Bóg Cię kocha!!!
Re: islam nie przejdzie!!!!!
jak już wcześniej było mówione świat nie nawidzi psychicznych bo oni nienawidzą świata ale w sposób bardziej ukryty niż reszta, więc nahuj to wszystko co się dzieje? pohuj nahuj to wszystko? wszechno? techno? można zdechnoć *(z rospaczy nie z nudy)* rozsypać się w niebyt i pobyt w miejscu odosobnienia? ale nahuj pohuj? whuj jest wszędzie brudasów i anarcholi zwyroli, którzy tylko sieją zament na świecie po to aby było źle i jest niedobrze bo są!i pozdrawiam i czeźć i biada biedronce !!!....
Bóg Cię kocha!!!
Re: islam nie przejdzie!!!!!
...bo z arabami to jest tak jak w tej piosence..."nigdy nie wie sie"...
Bóg Cię kocha!!!