forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
no, ludki nie zastanawiajcie sie, bedzie sooper, szukajcie kanjpki dla mnie Henka, i Fryzjera, cos ala pod ciufcia, lub bleck doors, albo kakaowe wrota.
Goraca zapraszam, w koncu trzeba sie poznac, pogadac, nawiazac realne znajomosci. a nie tylko shizo swiat. zapraszam i polecam.
Jako atrakcja mają byś stówki drukowane osobiście przez Teda i rozrzucane po Krakowie. Dodatkowo będziemy spali w schizopokoju dla 17 osób -ale czad już szykuje maske przeciwgazową !!!
BĘDĘ BĘDE - tylko uwaga strasznie chrapię ale ja jeszcze tego nie słyszałem więc może to tylko nieprawdziwe pogłoski. Proponuje wymianę doświadczeń i wymianę pigułek - zamiast cały czas terkotać o prochach popróbujmy czegoś nowego (żart) - cieszę się że to Krak bo tam można pić Leżajsk, a propos z którymi klubami najbardziej się tłuką lokalne kluby footballowe - muszę zakupić stosowny szalik
Przywioze palnik acetylenowy w celu zezłomowania smoka
Chorsiku mój drogi, ja co prawda nie mogę jechać, ale mogę kaski Tobie pożyczyć, bo bardzo bym chciała abyś pojechał, bo taki zjazd dla Ciebie byłby nie lada terapią.
Pomyśl o tym i daj znać
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia
ja proponuje zrobić zrzute (albo ew. część kasy pożycz od mandrynki) a część się zrzucimy, myślę, że 10 zł na osobę to nie jest aż taki wielki wydatek, najwyżej wypijemy o 2 piwa mniej i będziemy zdrowsi
mifredo a Ty jesteś z Krakowa?? nie wiedziałem, to czemu się boisz przyjechać na zlot (np. tramwajem jak fotex) nawet zbyszek będzie, wiele osób z czata też nie jest najmłodszych a jednak jadą, pomyśl o tym mifredo - ja serdecznie zapraszam
Chors
Dan ma rację - robimy zrzutę dla Chorsa na wyjazd do Krakowa. Chors daj adres na pw albo na gg to zrobię Ci przekaz - daję 50zł, wypijesz za mnie piwko pod Sukiennicami i pozdrowisz dziewczyny i chłopaków.
Pozdrawiam
Chors - podaj numer konta, lub adres. Jaka kwota wchodzi w rachubę? To dla Ciebie okazja! - zazdroszę wszystkim, który tam będą, ale ja nie mam w tym czasie urlopu. Ty natomiast powinieneś tam być. Kasę oddasz jak ruszysz tyłek do szkoły, a później do pracy. Mam nadzieje, że do tego czasu będę jeszcze żyła
Po pierwsze: nie mam pieniędzy więc nie jadę na zlot.
Po drugie: przestańcie mi wmawiać że nie jadę bo się boję i zmyślam że patrz punkt pierwszy
Po trzecie: nie pożyczę od was pieniędzy, ponieważ będzie mi głupio bawić się za cudze pieniądze.
Po czwarte: temat zamknięty - koniec dyskusji
sluchaj Chors!! jesli ktos takie cos proponuje widocznie moze to zrobic, wiec luziku troche i wyjazd gotowy hop i bedziesz w krakowie:) jak Ci sie nie spodoba to wrocisz do domu nikt Cie na sile nie bedzie trzymal, a mysle ze ci sie spodoba:)