szarpie mi części kobiece
Moderator: moderatorzy
szarpie mi części kobiece
jakby ktoś chciał wyrwać te dolne części kobiece. taki ból
nie ciągły, nie cały czas ale jednak. takie wrażenie szarpania:(
pomoże nospa? ona chyba rozkurczowa jest. Ale to inny ból niż przed miesiączką
nie ciągły, nie cały czas ale jednak. takie wrażenie szarpania:(
pomoże nospa? ona chyba rozkurczowa jest. Ale to inny ból niż przed miesiączką
Re: szarpie mi części kobiece
Może siedziałaś np. na zimnym kamieniu?
A może masz coś z pęcherzem?
Jajniki?
A może masz coś z pęcherzem?
Jajniki?
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Idź do lekarza to się dowiesz dlaczego masz takie bóle.
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Schizo dobrze radzi - przez forum nikt Ci nie postawi diagnozy, musisz iść do lekarza.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
spoko to było raczej urojeniowe
ja się sypię chyba ostatnio:(
ogólnie niby ok, ale jak sie tak przyjrzeć bardziej to coś się złego jednak dzieje
chwilami nie wyrabiam
to szarpanie...było połączone z myśleniem "pozbyć się tego co niepotrzebne","pozbyć się tego co złe"
ja się sypię chyba ostatnio:(
ogólnie niby ok, ale jak sie tak przyjrzeć bardziej to coś się złego jednak dzieje
chwilami nie wyrabiam
to szarpanie...było połączone z myśleniem "pozbyć się tego co niepotrzebne","pozbyć się tego co złe"
Jakby pójście do lekarza/y dawało coś. Od wielu, wielu lat chodzę z problemem do wielu i żaden nie wie, co jest, co jest przyczyną. Wielu z nich nie podważa istnienia mojego problemu, część uznaje je za paranoiczne. Są jednak jak najbardziej realne, odczuwalne, na swój sposób fizyczne dla otoczenia bliższego i tego dalszego, oddalonego o kilka-dziesiąt-set metrów.Schizo pisze:Idź do lekarza to się dowiesz dlaczego masz takie bóle.
Spróbuj iść ze złamaną ręką.Makaron pisze:Jakby pójście do lekarza/y dawało coś. Od wielu, wielu lat chodzę z problemem do wielu i żaden nie wie, co jest, co jest przyczyną. Wielu z nich nie podważa istnienia mojego problemu, część uznaje je za paranoiczne. Są jednak jak najbardziej realne, odczuwalne, na swój sposób fizyczne dla otoczenia bliższego i tego dalszego, oddalonego o kilka-dziesiąt-set metrów.Schizo pisze:Idź do lekarza to się dowiesz dlaczego masz takie bóle.
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.