Czy po abilify się tyje ?
Moderator: moderatorzy
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: Czy po abilify się tyje ?
Ja po abilify schudłam. Ten lek powoduje jadłowstręt. Jednak myślę, że ten efekt nie musi wystąpić u wszystkich osób.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Ja po wszystkim tyję, po abilifym też.
tez przytylam na abilifach ale nie duzo wrocilam do wagi sprzed psychozy. Nie mialam jadlowstrety:)
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Nie przytyłem, nie schudłem dalej jest tyle samo.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Ja po abilify troszkę schudłam. Mam na nim zmniejszony apetyt :-)
-
- zarejestrowany użytkownik
Ja po Abilify przytyłem ok 4 kg, a brałem 3,5 miesiąca.
ciesze sie bo to jest pierwszy lek po ktorym osiagnelam swoja poprzednia wage sprzed choroby czyli sporo schudlam, mam mniejszy apetyt i wogole jest ok
...i znowu sie pogubilam...
po abilify nie tyję. Po mianserynie chciało mi się jeść
Ja na abilify też tyłam. Nie miałam żadnego jadłowstrętu, po prostu żarłam jak na zalaście.
Przytylam po abilify 4 kilo, ale to i tak nic w porownaniu z tym jak ludzie tyja np po zolafrenie, najgorszy jest brzuch, ale robi sie po wszystkich psychotropach niestety...
potwierdzam , przytylam na abilify i przesypiam cale dnie czekam na zmiane leku .Dla mnie kompletnie nietrafiony.
U mnie po Abilify waga bez zmian. Natomiast pamiętam, że na Zalaście sporo przytyłam.
- Peter
- zaufany użytkownik
Czy ktoś z Was bierze Abilify z Ketrelem?? Jak się czujecie co z wagą?
Ja schudłem na abilify jakieś 9 - 10 kg w 3- 3,5 miesiąca. Ma się jadłowstręt, po nim, ale niestety ten lek nie jest dla mnie. Miałem akatyzję, nie mogłem usiedzieć w miejscu
jak chodziłem to chciałem przestać chodzić więc siadałem, jak siedziałem to znowu chciało mi się chodzić i tak w kółko. Na początku brałem 2tabletki, później 1,5 i jedną. Lek odchudza najbardziej na 2 tabletkach, na 1 jednej tabletce też można schudnąć, ale trochę mniej. Nie polecam tego leku, ale na każdego może działać inaczej. Poza tym strasznie wolno leciał mi czas, nie mogłem się skupić na oglądaniu TV. Strasznie się męczyłem na tym leku. Szkoda, bo tak jak mówiłem, lek odchudził mnie trochę, ale drugi raz bym się nie zgodził na ten lek, za bardzo się męczyłem. Także fajnie, że odchudza, ale szkoda, że miałem tyle skutków ubocznych 

- Peter
- zaufany użytkownik
Mi już przyspieszył się metabolizm. Biorę Abilify i Olzapin