syf
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Re: syf
Niby czego mam żałować? Zawsze byłem nic nie wartym śmieciem. W którym ludzie widzieli tylko nic nie wartego śmiecia. Może dla kogoś to przykre. Może ktoś na moim miejscu, nie wytrzymałby pewnie nawet minuty.
Mam w głębokim poszanowaniu ortopedę. On nie gra w mojej drużynie.
przeminąlem.
Mam w głębokim poszanowaniu ortopedę. On nie gra w mojej drużynie.
przeminąlem.
To się przed nami otworzyłeś przegłosowany. Cóż za dramatyczne wołanie o pomoc. Piękna refleksja po wczorajszej imprezie?
Chciałem coś napisać, coś w stylu, że jeszcze kiedyś byłem typem, który chciał dostać szansę od życia.
Dzisiaj się z tego śmieje. Ale nie wiem jak to zrobić i nie specjalnie jestem w stanie.
Chciałem coś napisać, coś w stylu, że jeszcze kiedyś byłem typem, który chciał dostać szansę od życia.
Dzisiaj się z tego śmieje. Ale nie wiem jak to zrobić i nie specjalnie jestem w stanie.
Próba odcięcia się jednym postem od tego, co zrobiliście, zwalając winę na innych, przegłosowany, jest wysoce nie etyczne. To tak jakby nazwać człowieka Psem, czy dzikiem z anielskimi skrzydłami. Ale co tam wszystko się mieści w ramach żartu.