Więc napisz co cię gryzie, jaki masz problem, nikt nie będzie cię krytykował obiecuję, własnoręcznie zmoderuję jak co.Człowiek, który nie istniał. historia, która się nie wydarzyła. Czas którego nie było.
oczami naocznego świadka Judasza.
Szkoda, że zapominasz że inni także mają jakieś uczucia. Myślę, że próbujesz się kreować na ofiarę.mój widok jest dla takich jak tych karą, osobliwym zjawiskiem, kolejny opisem psychozy,
kiedy zapominasz, że ja to nie ksywka, tylko serce, dusza, krew - człowiek
złamania mię, bo to uczynili znacznie
zdolniejsi, rozsmarowali mię, rozgnietli mię po płaszczyźnie wartości
echo mojego krzyku przesuwa się po plecach, wije się jak wąż, wpełza do mózgu, niszcząc mię ostatecznie.
Raczej śledząc twoje posty nie wyglądasz mi na takiego co by dał się krzywdzić. Myślę, że potrafisz się bronić i to skutecznie. I bardziej martwię się o tych co to by właśnie próbowali "rozsamarować" cię.
Jakoś nie wydajesz się leżącym, potrafisz się bronić i raczej nie pozwalasz siebie skrzywdzić. W sumie fajnie grasz, tylko szkoda, że duma nie pozwala ci napisać co na prawdę cię boli.Więc masz przyjemnościowy kopać nieboszczyka, który się nawet nie broni, no ale jak w taki sposób udowadniasz sobie jakim jesteś „prze-*słowo niedozwolone*.em”, to gratulacje,
Jakoś wolał bym ci pomóc niż toczyć z tobą te bezpłodne dyskusje. Ta przepychanka słowna ma małą wartość, cenię sobie bardziej gdy mogę okazać się pomocny.Nie zachłyśnij się tą spijaną zajebistosicą z pucharó zwycięstwa.
Załóż nowe konto, zdobądź info które szukasz od forumowiczów, z reguły są pomocni. Oczywiście nigdy nie pisz że byłeś [neunejm].Więc już was więcej nie karze swoim obecnością, idę się zaszyć ponownie w swojej dziurze, z której nie winien wychodzić, faktycznie ten świat i ludzie to nie najlepsze miejsce i czas dla kogoś takiego jak ja.
Nie zapomnijcie przewietrzyć foruł, spuścić wody, użyć domestosa i innych środkó czyszczących..
Przestań już z tym melodramatem, to że jesteśmy chorzy nie oznacza, że jesteśmy idiotami i łykamy wszystko jak leci.żegnam. Żałuje każdego zdania słowa i myśli przelanej, no nic, czego można oczekiwać bedąc nic nie wartym śmieciem,? Z pewnosćią tego co otrzymałem,
żegnam.