Fascynujące odkrycie

z wyjątkiem spraw dotyczących schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Re: Fascynujące odkrycie

Post autor: JudasHonor »

Człowiek, który nie istniał. historia, która się nie wydarzyła. Czas którego nie było.
oczami naocznego świadka Judasza.
Więc napisz co cię gryzie, jaki masz problem, nikt nie będzie cię krytykował obiecuję, własnoręcznie zmoderuję jak co.
mój widok jest dla takich jak tych karą, osobliwym zjawiskiem, kolejny opisem psychozy,
kiedy zapominasz, że ja to nie ksywka, tylko serce, dusza, krew - człowiek
Szkoda, że zapominasz że inni także mają jakieś uczucia. Myślę, że próbujesz się kreować na ofiarę.
złamania mię, bo to uczynili znacznie
zdolniejsi, rozsmarowali mię, rozgnietli mię po płaszczyźnie wartości
echo mojego krzyku przesuwa się po plecach, wije się jak wąż, wpełza do mózgu, niszcząc mię ostatecznie.

Raczej śledząc twoje posty nie wyglądasz mi na takiego co by dał się krzywdzić. Myślę, że potrafisz się bronić i to skutecznie. I bardziej martwię się o tych co to by właśnie próbowali "rozsamarować" cię.
Więc masz przyjemnościowy kopać nieboszczyka, który się nawet nie broni, no ale jak w taki sposób udowadniasz sobie jakim jesteś „prze-*słowo niedozwolone*.em”, to gratulacje,
Jakoś nie wydajesz się leżącym, potrafisz się bronić i raczej nie pozwalasz siebie skrzywdzić. W sumie fajnie grasz, tylko szkoda, że duma nie pozwala ci napisać co na prawdę cię boli.
Nie zachłyśnij się tą spijaną zajebistosicą z pucharó zwycięstwa.
Jakoś wolał bym ci pomóc niż toczyć z tobą te bezpłodne dyskusje. Ta przepychanka słowna ma małą wartość, cenię sobie bardziej gdy mogę okazać się pomocny.
Więc już was więcej nie karze swoim obecnością, idę się zaszyć ponownie w swojej dziurze, z której nie winien wychodzić, faktycznie ten świat i ludzie to nie najlepsze miejsce i czas dla kogoś takiego jak ja.
Nie zapomnijcie przewietrzyć foruł, spuścić wody, użyć domestosa i innych środkó czyszczących..
Załóż nowe konto, zdobądź info które szukasz od forumowiczów, z reguły są pomocni. Oczywiście nigdy nie pisz że byłeś [neunejm].
żegnam. Żałuje każdego zdania słowa i myśli przelanej, no nic, czego można oczekiwać bedąc nic nie wartym śmieciem,? Z pewnosćią tego co otrzymałem,
żegnam.
Przestań już z tym melodramatem, to że jesteśmy chorzy nie oznacza, że jesteśmy idiotami i łykamy wszystko jak leci.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

JudasHonor ja się z tobą zgadzam że tu może być coś na rzeczy.

Kurde te teorie spiskowe są czasem robione dla hecy ale oglądałem na you tube kidyś film o zamachu na WTC. Gdzie ludzie stojący bliżej słyszeli podobno kilkanaście wybuchów nim te wierze się zawaliły a na kamerach potem było nawet pokazane że rzeczywiści te eksplozje miały miejsce !

Dodatkowo w WTC wypowiadały się osoby że jakaś firma prowadziła jakieś pracę i parę dni wcześniej i część pracowników miała wolne.

Oglądałem ten film i faktycznie widziałem te eksplozje , świadkowie też je słyszeli , władze twierdziły że to zapewne gaz, jakiś strażak co upierał się i zaczął drążyć temat został zabity czy popełnił samobójstwo.

Eksperci od zawalanie budynków z firmy zapytani jak ten budynek się zawalił twierdzą że przy uderzeniu samolotu nie powinno to tak wyglądać.

Zapomniałem jak się nazywa ten dokument ale jest dosyć znany na you tube. Jak sobie przypomnę to napiszę tutaj.
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Post autor: F20 »

Trol lubuje się w szyderstwie wiem coś o tym bo sam jestem trolem i ledwo się powstrzymałem żeby niedokopać JudasHonorowi. Mój trolizm bierze się z choroby którą przeszedłem. Dzisiaj jestem niby zdrowy i niby nie mam psychoz ale ślady zostały.
My wariaci powinniśmy się trzymać razem. Swoją drogą po tej chorobie zobaczyłem tylko jedno nie czuje takiego dystansu jak kiedyś do osób chorych psychicznie.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Nikt chyba nie zrozumie drugiego chorego jak chory...
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Post autor: F20 »

Słonecznik1 pisze:Nikt chyba nie zrozumie drugiego chorego jak chory...
Nie prawda trzeba miec serce ktore potrafi rozumiec. Kiedys balem sie takiej choroby.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Chodzi mi o to że nie zrozumienie to nie to samo co poczucie czegoś na własnej skórze.
Zrozumienie i chęć pomocy to podstawa , ale to i tak nie to samo.
ODPOWIEDZ

Wróć do „zdrowie”