szukam przyjaciela

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
demek
zaufany użytkownik
Kontakt:

szukam przyjaciela

Post autor: demek »

witam!
choruje na schizofrenia prosta i depresje od 2000 r. szukam osob z ktorymi mozna by sie zaprzyjaznie pokorespondowac
serdecznie pozdrawiam :oops:
demek
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Moje GG 1405283 :)
Awatar użytkownika
marcelinka
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: marcelinka »

Moj nr gg 3817351 pisz śmiało:) Wierz mi, że na tym forum znajdziesz naprawdę dużo wspaniałych i wyjątkowych ludzi. Ja też znalazłam, tylko jeszcze nie umiem tego docenić... 3m się
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia :)
Awatar użytkownika
Darius
moderator
moderator

Post autor: Darius »

Cześć
pisz na forum o swoich problemach, tutaj spotkasz się ze zrozumieniem.
pozdrawiam
Kocham życie - ale czy życie kocha mnie???
makra3
zarejestrowany użytkownik

czesc

Post autor: makra3 »

jestem chora na schizofrenie paranoidalna chetnie nawiaze kontakt z toba :)
wiem ze dla nas chorych nawiazywanie nowych kontaktow jest nieco trudne ale trzeba sie umiec do tego przyznac i nie wstydzic sie tego
pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
netka
zaufany użytkownik
Status: analityk internetowy

Post autor: netka »

co prawda, mam "tylko" F22, ale chętnie pokoresponduję z Tobą drogą e-mail: netcka@gmail.com :)

pozdrawiam i czekam na maila od Ciebie :P
"Idź własną drogą, Bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć, Bez znieczulenia, Bez niepotrzebnych niespełnienia, Myśli złych..." [Dżem-Do kołyski]
demek
zaufany użytkownik
Kontakt:

Re: czesc

makra3 pisze:jestem chora na schizofrenie paranoidalna chetnie nawiaze kontakt z toba :)
wiem ze dla nas chorych nawiazywanie nowych kontaktow jest nieco trudne ale trzeba sie umiec do tego przyznac i nie wstydzic sie tego
pozdrawiam :)
witaj!
ciesze sie ze moge z toba porozmawiac chociaz troche
mam 24 lata studiuje na wydziale artystycznym w cieszynie na 2 roku
jnteresuje sie sztuka psychologia muzyka
mieszkam w siemianowicach niedaleko katowice
od czasu choroby nie mam przyjaciol znajomych siedze glownie w domu i wychodze kiedy trzeba wyjsc do szkoly chetnie dowiem sie czegos o tobie
pozdrawiam serdecznie :oops:
demek
demek
zaufany użytkownik
Kontakt:

krotki list

netka pisze:co prawda, mam "tylko" F22, ale chętnie pokoresponduję z Tobą drogą e-mail: netcka@gmail.com :)

pozdrawiam i czekam na maila od Ciebie :P
witam cie serdecznie chcialam napisac emila ale chyba cos nie tak jest z adresem bo wraca jak bumerang
fajnie ze moge z toba porozmawiac
od czsu choroby glownie siedze w domu nie mam znajomych i wychodze tylko kiedy musze is c do szkoly
przedstawie sie mam na imie agnieszkaw mam 24 lata studiuje w cieszynie na wydziale artystycznym na 2 roku
mieszkam w siemianowicach niedaleko katowic chetnie poznam ciebie troche moze powiesz o sobie np jaksobie radzisz z choroba mnie tak srednio z tym idzie ale staram sie otworzyc :oops:
bardzo serdecznie pozdrawiam :oops:
demek
Awatar użytkownika
netka
zaufany użytkownik
Status: analityk internetowy

Post autor: netka »

Demek, wysłałam Ci wiadomośc na pw. :) może wreszcie się jakoś zmailujemy ;)

pozdrawiam, miłego dnia! :)
"Idź własną drogą, Bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć, Bez znieczulenia, Bez niepotrzebnych niespełnienia, Myśli złych..." [Dżem-Do kołyski]
Awatar użytkownika
być_sobą
zaufany użytkownik

Post autor: być_sobą »

Zapraszam na meila :)
Ostatnio zmieniony ndz mar 02, 2008 7:21 pm przez być_sobą, łącznie zmieniany 1 raz.
Posiadam wiarę w nie możliwą moc
Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok
Mogę poruszyć was na kilka chwil
Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu SOBĄ BYĆ
justyska199017
Kontakt:

Re: szukam przyjaciela

Post autor: justyska199017 »

moj numer gg: 10742453 pisz jak masz ochte:) ja mam 17lat i mame chora na schizofrenie takze chetnie z Toba porozmawiam:) pozdrawiam i do uslyszenia:)
stjopan

Post autor: stjopan »

czesc chetnie nawiaze znajomosc z kims z tego forum cierpie na zaburzenie schizoafektywne i mam 29 lat moje gg :2318628 pozdrawiam pa
tina

Post autor: tina »

WITAM

ja mam brat chorego i znam wasze problemy bo od 6 lat staram sie mu pomóc ( chociaż nie zawsze sobie z tym radzę ) on tak samo jak ty zamknął się w domu i odizolował się całkiem od społeczeństwa ma 24 lata i nie ma motywacji do jakich kolwiek działań , zyje z dnia na dzień .
jesli sobie zyczysz kontaktu ze mną to się odezwij
michala

Post autor: michala »

czesc moj numer gadu 1077 209 jestem chora na schizofrenie paranoidalna chetnie porozmawiam z osobami o podobnych problemach
Ima

aVe :)

Post autor: Ima »

.
Ostatnio zmieniony wt mar 27, 2012 12:17 am przez Ima, łącznie zmieniany 1 raz.
"Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje..."
PP
Kasia Karmecita
zaufany użytkownik

Post autor: Kasia Karmecita »

Nic szczególnego nie miałam tu do powiedzenia. Zbysiu, Zbysiu, ile razy mam się prasić o x przy moich postach!!!!!????? Niesubordynacja zawodowa! Jak ten post skasować?
Ostatnio zmieniony ndz maja 18, 2008 11:40 pm przez Kasia Karmecita, łącznie zmieniany 1 raz.
Kasia
Awatar użytkownika
dan
moderator
moderator

Post autor: dan »

ależ gorycz.

przyjaźń jest tylko już na wymarciu ale jest.
Zapraszam do rozmowy na czacie.
Kasia Karmecita
zaufany użytkownik

Post autor: Kasia Karmecita »

Nic szczególnego nie miałam tu do powiedzenia. Zbysiu, Zbysiu, ile razy mam się prasić o x przy moich postach!!!!!????? Niesubordynacja zawodowa! Jak ten post skasować?
Ostatnio zmieniony ndz maja 18, 2008 11:41 pm przez Kasia Karmecita, łącznie zmieniany 2 razy.
Kasia
Lora

Post autor: Lora »

Czesc.Ja tez choruje na schizofrenie od 4 lat i przebywam na codzien w Warszawie.W moim otoczeniu jest malo osob rozumiejacych ta chorobe,stad pisze do Was z nadzieja na odzew.Zazywam zolafren i zona mowi mi ze izoluje sie bardzo od ludzi,ja sam czuje pustke w glowie dlatego nie mam kontaktow z ludzmi.Chcialbym porozmawiac z kims komu schizofrenia takze ''dowala''
Stanlley

Post autor: Stanlley »

Czesc.Ja tez choruje na schizofrenie od 4 lat i przebywam na codzien w Warszawie.W moim otoczeniu jest malo osob rozumiejacych ta chorobe,stad pisze do Was z nadzieja na odzew.Zazywam zolafren i zona mowi mi ze izoluje sie bardzo od ludzi,ja sam czuje pustke w glowie dlatego nie mam kontaktow z ludzmi.Chcialbym porozmawiac z kims komu schizofrenia takze ''dowala''
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”