Super temat do dyskusji

Pozdrawiam serdecznie.
Moderator: moderatorzy
Coty, w prawym górnym roku postu, który chcesz zacytować masz ikonkę "Cytuj". Kliknij w nią i pojawi się tekst całego postu. Wybierz z niego zdania, które chcesz zacytować, pozostawiając je między dwoma nawiasami: [ quote="nick "] i [/ quote].coty pisze:Nie umie cytować![]()
Dziękuje Moi ale chyba mi się zacytuje cały post.Znalazłam opcje cytuj ale nie umie zaznaczyć tego zdaniamoi pisze:Coty, w prawym górnym roku postu, który chcesz zacytować masz ikonkę "Cytuj". Kliknij w nią i pojawi się tekst całego postu. Wybierz z niego zdania, które chcesz zacytować, pozostawiając je między dwoma nawiasami: [ quote="nick "] i [/ quote].coty pisze:Nie umie cytować![]()
Spróbuj na moim poście. Wybierz ostatnie zdania i zacytuj.
Pozdrawiam.m.
Jeśli ta prośba nadal aktualna, to mogę siebie na tłumacza zaoferować i obecać, że się tym tłumaczeniem zajmę oczywiście w wolnych chwilach. Z angielskim na tym poziomie raczej nie powinnam mieć zbyt dużych problemów więc jeśli tylko mi czas pozwoli, tłumaczenia powinny się niebawem tu pojawić. Pzdr!!hvp2 pisze:A może ktoś by się ulitował i te artykuły stopniowo przetłumaczył?
Tak "pro publico bono"...![]()
Bo ja z angielskiego to znam tylko właściwie "format" i "file".![]()
...i myślę, że takich osób może być na tym Forum więcej!![]()
![]()
![]()
![]()