Problemy z łamaniem sie.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Problemy z łamaniem sie.
Od czasu kiedy wyszedłem ze szpitala i zacząłem brac leki mam problemy z łamaniem sie tkzn: mam długie zaparcia. Nie raz ciągnie to się przez 2 tygodnie i mam już tego dość. Próbowałem już wszelkich diet i wspomagaczy w postaci jogurtów , serków itp. Może znacie jakiś inny sposób który pomoże mi załatwiać sie bez boleści ?
No cóż - jeśli nie stroisz sobie żartów - to problem ważny jak każdy inny. Jeżeli leki powodują uspokojenie i wyciszenie z pewnością działają rownież "uspokajająco" na perystaltykę jelit. Ruszaj się, na czczo wypijaj dwie szklanki przegotowanej wody (bez dodatków). Spróbuj suszone śliwki i powiedz o tym lekarzowi - może być pierwszego kontaktu.
A swoja drogą to ciekawe określenie
A swoja drogą to ciekawe określenie

Demeter