Wiosna idzie:)
Moderator: moderatorzy
- Gabber24
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Wiosna idzie:)
witajcie
Pięknie się zrobiło na dworku można spacerować i spacerowac i kompać się w słoneczku:D:D:D
Ale nie wiem czemu czuje się dość dziwnie czy to od pogody czy to przesilenie wiosenne????? mam nadzieje że nie kolejny epizod:(
pozdrawiam
Pięknie się zrobiło na dworku można spacerować i spacerowac i kompać się w słoneczku:D:D:D
Ale nie wiem czemu czuje się dość dziwnie czy to od pogody czy to przesilenie wiosenne????? mam nadzieje że nie kolejny epizod:(
pozdrawiam
„Tym,którzy więcej czują i inaczej rozumieją i dlatego bardziej cierpią,a których często nazywamy schizofrenikami" A.Kępiński
- cyborginia
- bywalec
Magda - małymi kroczkami ... Ja nie porwałem sie od razu do roboty ale małymi kroczkami dałem sobie radę. Jeszcze nie tak dawno wracałem z pracy o 17 i szukałem miejsca na kanapie a obecnie kończe coś robić o 21. Jakby mi ktos 2 miesiące temu powiedział że tak będe robił to również bym w to nie uwierzył a jednak to mozliwe.
- cyborginia
- bywalec
- cyborginia
- bywalec
- tadek4-1966
- zaufany użytkownik
- cyborginia
- bywalec
- cyborginia
- bywalec
- cyborginia
- bywalec
tez to zauwazylam. nie wiem jak np jest u ciebie, ale ja w duzej mierze nie akceptuje swojej fizycznosci. przez to wiosna i lato mnie wkurw - aja bo wszyscy sie na mnie gapia i gadaja czasem jakies bzdury.
moze inni tez lapia takie jazdy ?
jak juz pisalam, czasem spojrze przed siebie i nikt nie patrzy. albo jestem leniem.
a u ciebie ze zdrowiem ok?
moze inni tez lapia takie jazdy ?
jak juz pisalam, czasem spojrze przed siebie i nikt nie patrzy. albo jestem leniem.
a u ciebie ze zdrowiem ok?
,,ja jestem żywym ciałem a nie zdarzeniem. jetem identyczny ze sobą'' (metallman)
- cyborginia
- bywalec