Nie mam odwagi pójść do psychiatry, nie na trzeźwo.....
Moderator: moderatorzy
- Jaszczurka
- zaufany użytkownik
Nie mam odwagi pójść do psychiatry, nie na trzeźwo.....
Czuję,że muszę, nikt mi nie pomoże-ja sama też nie umiem,czuję jakbym była nie z tej planety, nieraz to tu pisałam, czuję się INNA, wiem,że jestem INNA i nikt "normalny"tego nie zaakceptuje, ludzie boją się inności, nie potrafię się otwprzyć przed innym człowiekiem, mam wrażenie, że ucieknie czy prędzej nawet nie słuchając,co ma do powiedzenia,
wiem, że inni się ze mnie śmieją, myślą, że jestem narkomanką, która wącha klej, mam zwoją piękną rzeczywistość, inną niż ta która spowija ten świat, wiem,że jestem wyjątkowa, ale nie mam na to dowodów, boję się,że jestem psychicznie chora, dlatego się tutaj zarejestrowałam, chcę,żeby ktoś u diabła usłyszał mój krzyk, moj niemy krzyk, ten zagłusza tylko moją duszę, nie chce tak żyć - ciągle w upojeniu, w ekstazie, czekając sama nie wiem na co, ciągle robię coś co wygląda jak ANANKE (przymus)- nie chce, gardzę tym,a robię, bo muszę. marzę aby ktoś wreszcie powiedział mi co mi jest...............
wiem, że inni się ze mnie śmieją, myślą, że jestem narkomanką, która wącha klej, mam zwoją piękną rzeczywistość, inną niż ta która spowija ten świat, wiem,że jestem wyjątkowa, ale nie mam na to dowodów, boję się,że jestem psychicznie chora, dlatego się tutaj zarejestrowałam, chcę,żeby ktoś u diabła usłyszał mój krzyk, moj niemy krzyk, ten zagłusza tylko moją duszę, nie chce tak żyć - ciągle w upojeniu, w ekstazie, czekając sama nie wiem na co, ciągle robię coś co wygląda jak ANANKE (przymus)- nie chce, gardzę tym,a robię, bo muszę. marzę aby ktoś wreszcie powiedział mi co mi jest...............
- Jaszczurka
- zaufany użytkownik
heh
czyli miałam rację. nikt mi nie pomoże
nikogo nie mogę w relau poprosić o pomoc bo każdy ma dużo własnych problemów
widać że tu też raczej można radzić innym, pierdolić jak ci psychiatrzy wsadzać w szufladki , jesteś schizolem, neurotykiem, maniakiem a gdzie jest cholerna rozmowa? mnie nie jest potrzebna żadna diagnoza
czyli miałam rację. nikt mi nie pomoże
nikogo nie mogę w relau poprosić o pomoc bo każdy ma dużo własnych problemów
widać że tu też raczej można radzić innym, pierdolić jak ci psychiatrzy wsadzać w szufladki , jesteś schizolem, neurotykiem, maniakiem a gdzie jest cholerna rozmowa? mnie nie jest potrzebna żadna diagnoza
I am the Lizard Queen
I can do anything......
I can do anything......