Życzę Ci dużo ch... w dupie.Damian77777 pisze:wolalbym dostawac gruba kase za seks na miejscu tych babek.

Moderator: moderatorzy
Życzę Ci dużo ch... w dupie.Damian77777 pisze:wolalbym dostawac gruba kase za seks na miejscu tych babek.
Tomek1981 pisze:do agencji towarzyskich nie chodzę, bo nie mógłbym wykorzystać sexualnie jakieś biednej dziewczyny
Kolejny raz wykazujesz się niewiedzą! Prostytucja w Polsce nie jest zakazana. Nielegalne jest czerpanie korzyści z niej przez osoby trzecie (takiego na przykład Jana AlfonsaZostając przy temacie z tego co wiem Prostytucja w Polsce jest zakazana
Hmmmm... ciekawe....Sami gwałciciele!!!!! Jeden za drugim...
Zgadzam się, są prostytutki, które robią to tylko ze względów materialnych i w dupie mają tych co się nad nimi rozczulają, w żadnym wypadku nie mam ochoty za to płacić 200 zł i w przeciwieństwie do tego co mówisz, niczego, by mnie to w życiu nie nauczyło. Co innego jest wyciągnąć 16 letnią dziewczynę z ośrodka,(domu dziecka) gdzie była tam gwałcona i wyprowadzić ją na dobrą ścieżkę, co zrobiłem. Zrób tak, a Ty dowiesz się czegoś o życiu.Wspaniale pisze:Możesz takiej opowiedzieć o jej smutnym losie. Jeśli jest profesjonalistką, wysłucha cię a w duchu będzie parskała śmiechem. Za godzinkę rozczulania się nad jej losem (bo przecież nie będziesz jej, broń boże, 'wykorzystywał' seksualnie!) zapłacisz 200 złotych i może czegoś się dowiesz o życiu.
na jedno wychodzi...Jan Alfons, zarabia na nieżądzie i to właśnie jemu za to płacisz to 200zł. Kobieta jeżeli dobrze pójdzie, dostanie 50zł. Jakoś nie słyszałem, by Prostytutki naprawdę czegoś się w życiu dorobiły, co najwyżej samochodu, lub jak to napisał Damian77777 swojej agencji towarzyskiej, ale jak to jest wrzozec do naśladowania i powód, by rzekomej prostytutce w tym pomóc, dając 50zł za "Sex"to współczuję. Pomyśl Damian, ile patentów musi taka dziewczyna przyjąć, by dorobić się własnego samochodu czy kolejnej agencji towarzyskiej. Myślisz, że jest to dla niej warto, ja myślę, że nie, zbyt duży koszt. I Głupcem trzeba być, by takiej dziewczyny nie nazwać biednej. Oraz ślepcem, by nie zauważyć, że jest się jednym z tysiąca, innych brudasów, którzy byli przed... Ciekawe o czym myślisz idąć na taką prostytutkę, bo o tym, że robisz jej dobrze na pewno nie! a to dlatego, że Ona przed Tobą przyjęła 20 osób i o jej Orgazmie nie ma mowy. Co najwyżej zaspokajasz tylko swoje potrzeby, co jest głównym celem tych co do agencji chodzą. A może myślisz, że pomagasz tej dziewczynie dając jej 50zł? Pewnie masz orgazm i myślisz jaki to jesteś wspaniały... lub gdy wracasz do domu po numerku, zastanawiasz się jaki Ty jesteś macho! a te dziewczyny często biorą duże ilości kokainy i amfetaminy, by zaspokoić swoich licznych wybranków w tym Ciebie, poczynając od Starców do Chorych na Aids, którzy byli przed Tobą. Nie mógłbym o tym nie myśleć, gdybym się z taką dziewczyną "kochał" Powtórzę więc po raz kolejny, trzeba być ślepym, by nie zauważyć, że taka dziewczyna jest zwyczajnie zagubiona. Zwierzęta za 50 zł! Żałosne. One są wykorzystywane przez Alfonsów dla zysku, lub z trudnym życiem, gdzie nie było dla niej w tym społeczeństwie szans... i która nie spotkała w swym życiu mężczyzny, który by ją zaakceptował taką jaka jest i gdzieś tam do dobrego po prowadzić. A może już nie ma takich mężczyzn i łatwiej jest po prostu korzystać? tak czasem się zastanawiam...Wspaniale pisze: Nielegalne jest czerpanie korzyści z niej przez osoby trzecie (takiego na przykład Jana Alfonsa)
Co w tym ciekawego, raczej smutne. Do takiego doszedłem wniosku, spotykając na swojej drodze tych co uciecha sexualna, była ponad miłość.Cieszę się, że spodobał Ci się mój punkt widzenia, chyba, że to Ironia?Wspaniale pisze:Hmmmm... ciekawe....
A kiedy był pierwszy raz?Wspaniale pisze:Kolejny raz wykazujesz się niewiedzą!
No faktycznie szukać dziewczyny do sexu nie ma sensu, lepiej znalezć taką gdzie uczucie staje się głębokieDamian77777 pisze:Życze powodzenia w szukaniu dziewczyn do seksu z tą diagnozą![]()
Petruccio pisze: Jeżeli się kocha, to zaakceptuje się wszystko.
Wiedz, że namawianie do samobójstwa to przestępstwo. Jeśliby to było powiedziane luźno, to jeszcze ok, ale ewidentnie odnosisz się do ariela, więc bądź ostrożny.szwed pisze:Jeśli nie , to w pewnych sytuacjach samobójstwo jest o'k .