ginekomastia po solianie
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
ginekomastia po solianie
Cycki mi urosly od brania solianu i strasznie przytylem czy jesli odstawie lek wszystko sie cofnie?
Re: ginekomastia po solianie
Jeżeli masz takie twarde sutki\sutek i okolice to tylko chirurgiczne usunięcie. Chyba że masz bardzo słabo rozwinięta ginekomastie to wtedy jest szansa że sama ustapi. Rozróżnia się też lipomastie nagromadzenie tłuszczu w okolicach klatki pierwsiowej wtedy dieta i sport wystarcza.
Miałem ongiś ginekomastię po "Rispolepcie", a w obrębie tej ginekomastii twarde guzy w piersiach. Już lekarka chirurg pisała że "tumor", co mnie wprawiło w skrajne lęki. Tymczasem pomogło mi odstawienie "Rispoleptu" i subtelne leczenie endokrynologiczne.
Aha! Po drodze byłem diagnozowany w Poradni Chorób Sutka i dość dziwnie się wtedy czułem w poczekalni wypełnionej samymi kobietami.
Jednak ta sprawa to już dla mnie przeszłość.

Aha! Po drodze byłem diagnozowany w Poradni Chorób Sutka i dość dziwnie się wtedy czułem w poczekalni wypełnionej samymi kobietami.

Jednak ta sprawa to już dla mnie przeszłość.

Miałem ten sam problem po Sulpirydzie (poprzedniku Solianu). Ustąpiło po zmianie leku.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Tak dokladnie - ustepuje calkowicie po zmianie leku badz nawet zmniejszeniu dawki do 100mg na dobe. Jest to nieszkodliwe calkiem i wiaze sie ze wzrostem prolaktyny. Mija bez sladu.