Wybuchy agresji po Solianie? :-/
Moderator: moderatorzy
Wybuchy agresji po Solianie? :-/
Witajcie! Pytanie jak w temacie. Czy ktoś z szanownych forumowiczów doświadczył wybuchów agresji po Solianie? Ostatnio lekarz dorzucił mi ten lek, brałem go kilka lat temu i świetnie działał, teraz też - nie powiem, pomaga, są mniejsze urojenia, nawet o wiele mniejsze, ale zauważyłem, że po wzięciu kombo z ketrelem, powoduje niesamowity wzrost i tak już dużego poziomu agresji - zrobiłem się wulgarny, pobudzony i agresywny. :-( Czasem to tak trudne do opanowania, że muszę zarzucić Tranxene, ale ileż można stłumiać tę agresję ?? To przecież musi kiedyś pi**rznąć... Jakieś spostrzeżenia / doświadczenia?
Byłbym bardzo wdzięczny....
Byłbym bardzo wdzięczny....
why is the bedroom so cold?
you've turned away on your side.
is my timing that flawed?
our respect runs so dry.
you've turned away on your side.
is my timing that flawed?
our respect runs so dry.
Re: Wybuchy agresji po Solianie? :-/
Ja byłam agresywna po Zypsilii samej, a bardziej agresywna byłam jak wzięłam sobie hydroxyzynę dla uspokojenia. Teraz większa dawka Zypsili sprawia, że jestem spokojniutka
Może i u Ciebie dawka jest niedopasowana?

- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Tak jak mowi agatcon, tez mi sie wydaje, ze to kwestia dawki. Mniejsze dawki sa na aktywizacje i daja powera, ale juz 400mg jest dawka chamujaco-uspokajaca. Musisz porozmawiac o owym stnanie rzeczy z lekarzem. Moze warto by bylo odstawic ketrel i zwiekszyc solian pozostawiajac go lekiem glownym.
Ja bylam agresywna po kazdym neuroleptyko procz solianu. A co do waki 400mg solianu to wcale nie zamula a wrecz nakreca i poprawia nastroj lepiej niz np. 200 czy 300mg.