Znowu rzucam palenie
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Znowu rzucam palenie
Od jutra nie palę. Ani jednego. 1 listopad: ten list, stop!!!!Pa trutko! dzieci chce mieć!!!!!!!!!!!
Kasia
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
nie poddawaj się
Nie przejmuj się,po pierwszej nieudanej próbie,pomyśl,czy na pewno chcesz rzucić.Uzależnienie fizyczne jest łatwo pokonać,ale gorzej jest z nawykiem palenia.Głód mija po jakichś 2 tygodniach,ale gorzej jest z przyzwyczajeniem do fajek.Są różne sytuacje,gdzie automatycznie sięgasz po fajki.Druga sprawa to przyjemność,jaką daje palenie,wydaje się nam,że nie zastąpimy tego niczym innym.Jeżeli nie masz silnej woli i mocnego postanowienia o rzuceniu,to żadne plastry,ani gumy nie pomogą.Najlepszym sposobem jest rzucenie od razu,definitywne odstawienie.Mój ojciec palił 30 lat,a 7 lat temu rzucił,właśnie od razu i do dzisiaj nie zapalił ani jednego.W każdymbądż razie życzę powodzenia,najważniejsze jest,że podjęłaś decyzję o niepaleniu.Nie zrażaj się,gdy pierwszy,drugi i dziesiąty raz się nie uda.Próbój do skutku.[/url]
-
- zaufany użytkownik
Ja muszę rzucić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JMiałam cudowny głos, jestem po kilku szkołach muzycznych i od 2 lat nie moge śpiewać, a skomponowałam ok. 200 piosenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam guzki na strunach głosowych i niedomykalność. Biorę zyban, plastry są świetne, nie paliłam na nich miesiąc, ale mnie na nie już nie stać. Palę już 10 dziennie, zapisałam się do Centrum Onkologi, do poradni palenia, jest tam telefon dyżurny, będe dzwonić i im zawracać głowę (0 801 108 108)
Mam guzki na strunach głosowych i niedomykalność. Biorę zyban, plastry są świetne, nie paliłam na nich miesiąc, ale mnie na nie już nie stać. Palę już 10 dziennie, zapisałam się do Centrum Onkologi, do poradni palenia, jest tam telefon dyżurny, będe dzwonić i im zawracać głowę (0 801 108 108)
Kasia
-
- zaufany użytkownik
pomoc
głębokie oddychanie i sex jogę polecam...;-)
-
- zaufany użytkownik
Oddychanie, owszem, ale za seks joge dziekuje.
Ostatnio zmieniony ndz maja 06, 2007 2:45 pm przez Kasia Karmecita, łącznie zmieniany 1 raz.
Kasia
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Kasiu, polecam http://www.oswiecenie.com/cpasz_papieroski.htm
Zbieżność nazwisk autora z moim jest przypadkowa.
Zbieżność nazwisk autora z moim jest przypadkowa.
sex joga daje ciepło i energię-prana wchodzi w kanał centeralny i otwiera czakry...Drogi Yeshe, głębokie oddychanie, jak najbardziej, ale o sex jodze pierwsze słyszę, co to takiego?! Jaki to ma zwiazek z paleniem? Rozumiem, gdyby zamiast kolejnego papierosa całować się np. z WWW, to byłoby cudownie, ale sex joga, z kim?
z odpowiednim partnerem...[/quote]
-
- zaufany użytkownik
Witaj Yeshe. Za sex jogę serdecznie dziekuję i z góry odmawiam wszelkim takim propozycjom. Nie lubię mylić miłości, intymności, spełnienia, delikatności, czułości, namiętności i całego piękna, które seks ze sobą niesie, a o którym się nawet nie powinno mówić z "bzykaniem". Spierwzdalaj z tego forum, to miejsce dla chorych na głowę, a nie zdrowych uduchowieńców chorych na dupę!
Kasia
-
- zaufany użytkownik
Re: Znowu rzucam palenie
MóJ AMULET TO KVARC DYMNY, ZAVSZE BęDę PODPALAć VOLGI, BO MAM GLOVę I NIE MAM TU OCHOTY JAK śVIęTA BEZ ZNIECZULEń GóVNA VąCHAć!
MAM TAKI KOSZMAR ZALEGłYCH OBOVIąZKóV I TERMINóV, żE CHVILA RE-ELA-XU PRZY FAJI TO ROZKOSZ, VDECH ZA VDECHEM, DYMIę FAJę ZA FAJą I ODFAJCZAM KOLEJNE ZA-DANIE Z LISTY!
MAM TAKI KOSZMAR ZALEGłYCH OBOVIąZKóV I TERMINóV, żE CHVILA RE-ELA-XU PRZY FAJI TO ROZKOSZ, VDECH ZA VDECHEM, DYMIę FAJę ZA FAJą I ODFAJCZAM KOLEJNE ZA-DANIE Z LISTY!
Kasia
-
- zaufany użytkownik
Re: Znowu rzucam palenie
MóJ AMULET TO KVARC DYMNY, ZAVSZE BęDę PODPALAć VOLGI, BO MAM GLOVę I NIE MAM TU OCHOTY JAK śVIęTA BEZ ZNIECZULEń GóVNA VąCHAć!
Kasia