Zlot w Rzeszowie z wernisażem w Stalowej Woli grafiki
Moderator: moderatorzy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zlot w Rzeszowie z wernisażem w Stalowej Woli grafiki
Witam
Chiałbym zorganizować zlot w woj podkarpackim i świetokrzyskim.Nocleg byłby w Rzeszowie.Atrakcja miałby być wernisaż na którym będą moje prace z grafiki artystycznej w Stalowej Woli.Oczywiście też moglibyśmy pochodzić po Rzeszowie,odwiedzić Sandomierz,który jest blisko.Kwestia zawsze była by finasow uczestników.Czy znajdą się chetni przyjecać i może ktoś mógłby pomoć w organizacji.Ja teraz troche będe miał napięty grafik,bo będe miał 2 tyg praktyki w tym miesiącu w Tarnobrzegu .Poza tym mam dużo egazminów poprawkowych we wrzesniu.Mój wernisaż będzie od soboty przez miesiąc tylko.Proszę o deklaracje konkretne i zdecydowane.W zależności od chętnych będzie zależało czy w ogóle się zajme organizacją.Pozdrawiam Tup.
Chiałbym zorganizować zlot w woj podkarpackim i świetokrzyskim.Nocleg byłby w Rzeszowie.Atrakcja miałby być wernisaż na którym będą moje prace z grafiki artystycznej w Stalowej Woli.Oczywiście też moglibyśmy pochodzić po Rzeszowie,odwiedzić Sandomierz,który jest blisko.Kwestia zawsze była by finasow uczestników.Czy znajdą się chetni przyjecać i może ktoś mógłby pomoć w organizacji.Ja teraz troche będe miał napięty grafik,bo będe miał 2 tyg praktyki w tym miesiącu w Tarnobrzegu .Poza tym mam dużo egazminów poprawkowych we wrzesniu.Mój wernisaż będzie od soboty przez miesiąc tylko.Proszę o deklaracje konkretne i zdecydowane.W zależności od chętnych będzie zależało czy w ogóle się zajme organizacją.Pozdrawiam Tup.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: Zlot w Rzeszowie z wernisażem w Stalowej Woli grafiki
Na poczatku wrzesnia,wtedy gdy skoncze praktyki i powinny byc jeszcze moje prace do 8wrzesnia.
Fajny pomysl. Jesli weekend 7-9 wrzesnia to ja odpadam, mam wtedy wesele kolezanki.
Bo strach to nic innego jak zdradziecka odmowa pomocy ze strony rozumowania
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Miejsce jest juz.To nie musi byc weekend.Wernisaz potrwa raczej do 8.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zlot raczej nie wypali,bo znikome wrecz zadne zainteresowanie.Wernisaz sie odbedzie,bo jest juz sponsor u ktorego to bedzie.To beda prace uczestników warsztatow grafiki artystycznej w mdk.Pozdro
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Jednak wycofuje się z tego pomysłu.Jak ktoś ma ochote może przyjechac na swoja reke do Stalowej Woli i zobaczyc wystawe.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Skoro nie ma zainteresowania,doradził mi to okyel,by to dac na forum.Ja mam teraz dużo spraw na głowie.Wiec raczej to jest bezcelowe.Moi znajomi z miasta ,to zobacza i rodzina,to mi wystarczy.Pozdro
moze porób jakies foty tak dla potomności 

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Foty bede miał.Mysle o zalozeniu blogu i pare rzeczy swoich bym tam wrzucał.
co z tym blogiem?
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Rozmyśliłem sie z tego pomysłu.Blogi to nie dla mnie.
moim zdanie najlepiej stworzyc wlasna strone www i wykupic paredziesiat GB w sieci 

Troche sie orientuje...
Sam sie przymierzam do stworzenia wlasnej strony www gdzie bede zamieszczal swoje zdjecia i filmy video mego autorstwa.
Sam sie przymierzam do stworzenia wlasnej strony www gdzie bede zamieszczal swoje zdjecia i filmy video mego autorstwa.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Za domenę trzeba zapłacić około 100 złotych na rok. Często jest to połączone z promocja - 1 rok za 1 zł. Za serwer ceny zaczynają się od około 30 paru złotych za miesiąc.mona li pisze:to napisz jak coś bardziej się rozeznasz, też jestem ciekawa jak to wygląda finansowo. nie czaję tej całej polityki domen itp. niby jakieś darmowe też są.
Oczywiście, masz takie serwisy jak Republika na onecie, które udostępniają kreatory stron i hosting stron za darmo:
http://republika.onet.pl/
Ale wtedy w adresie strony masz republika.pl i strona nie może mieć charakteru komercyjnego.
Pozdrawiam.m.
Dokladnie jest tak jak moi pisze.
Generalnie jesli to ma byc cos bardziej profesjonalnego to polecam oplacic czynsz roczny z gory
Ale nie doradze dokladnie gdzie bo na razie tym sie nie zajmuje ;(
Generalnie jesli to ma byc cos bardziej profesjonalnego to polecam oplacic czynsz roczny z gory

Ale nie doradze dokladnie gdzie bo na razie tym sie nie zajmuje ;(
- moi
- moderator
- Kontakt:
Myślę, że tak. Żeby to zweryfikować musieliby współpracować z biurami meldunkowymi w Polsce.
Inna sprawa, że w przypadku ataku hackerskiego, utraty treści ze strony nie będziesz mogła liczyć na pomoc.
Pozdrawiam.m.
Inna sprawa, że w przypadku ataku hackerskiego, utraty treści ze strony nie będziesz mogła liczyć na pomoc.
Pozdrawiam.m.
a o jakiej tematyce chcesz stworzyc strone www?
- moi
- moderator
- Kontakt:
Problem w tym, że każda strona może działać nieco inaczej. Ale HTML jest ten sam. Ale to już chyba masz na swoich studiach opanowane?
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Jeśli chodzi o testy to lepiej zainstalować własny serwer www na swoim kompie, a jeśli chodzi o serwery komercyjne to tanie oferty można znaleźć na allegro, jest też home.pl który też robi ciekawe czasowe promocje
neuroleptyki profilaktyczne
Można pisać strony www w programach szyfrujących np. "Pajączek", wówczas tworzenie strony nie różni się od tworzenia dokumentu w word'zie