Dżem i Twoje ulubione kawałki
Moderator: moderatorzy
Re: Dżem i Twoje ulubione kawałki
Dzisiaj w moim mieście będzie koncert plenerowy Dżemu. Z chęcią bym się wybrała, ale jestem pewna, że nie odnalazłabym się w takim tłumie. Przykro mi bardzo, że cholerne lęki, ograniczają mnie w ten sposób. Jutro zapewne będę żałować, że jednak nie poszłam na koncert. :/
"Mówię, krzyczę, piszę. Czy warto było mącić ciszę?"
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Nie bój się - idź
Nie wiem czy bierzesz leki ale jeśli nie - "walnij" sobie małe piwko z sokiem albo coś
A tak poważniej to nic złego nie może Ci się stać. Może stań gdzieś z boku co by nie czuć się stłamszona.

Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
the formless."
Piwo nie wchodzi w grę, bo musiałabym dojechać samochodem. Mam jeszcze godzinę, żeby się zdecydować, ale lęk coraz większy. 

- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Wsiadaj w autobus jeśli to możliwe 

Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
the formless."
the formless."
Nie pojechałam. Miał być Dżem na żywo, a był "Seks w wielkim mieście" w tv.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
A ja wcale Ci się nie dziwię, że nie pojechałaś sama na ten koncert. Co innego, gdybyś była z kimś do towarzystwa, mogło by być fajnie razem śmiać się i śpiewać. Być samemu w roztańczonym, wesołym tłumie - niewielu to potrafi. Ja na pewno nie czułabym się w takiej sytuacji dobrze.
PS: Też obejrzałam wczoraj "Seks w wielkim mieście". Nie jest to wielkie kino, ale świetnie pomaga się zrelaksować. Z tym, że serial był jednak o niebo lepszy od filmu.
Pozdrawiam.m.
PS: Też obejrzałam wczoraj "Seks w wielkim mieście". Nie jest to wielkie kino, ale świetnie pomaga się zrelaksować. Z tym, że serial był jednak o niebo lepszy od filmu.
Pozdrawiam.m.
Towarzystwo miałam zapewnione, a mimo to, nie pojechałam. Ale nic to, przy następnej podobnej okazji, postaram się nie stchórzyć.
Film oglądało się całkiem przyjemnie, ale rzeczywiście serial zdecydowanie lepszy.
Film oglądało się całkiem przyjemnie, ale rzeczywiście serial zdecydowanie lepszy.

- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Dżem - Lunatycy
Ja to nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem w kinie. Samemu trochę się boję. Wszyscy pewnie będą gapić się na mnie, a co to ja jakias ku* gwiazda jestem, ale co ja na to poradzę jak ten z tyłu głowy wie lepiej. Ale jak jestem na prochach to jest całkiem ok. A Rysio po dragach i alko to musiał mieć jazdy... Ale wychodził do ludzi i śpiewał im swoje piękne kawałki.
Ja to nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem w kinie. Samemu trochę się boję. Wszyscy pewnie będą gapić się na mnie, a co to ja jakias ku* gwiazda jestem, ale co ja na to poradzę jak ten z tyłu głowy wie lepiej. Ale jak jestem na prochach to jest całkiem ok. A Rysio po dragach i alko to musiał mieć jazdy... Ale wychodził do ludzi i śpiewał im swoje piękne kawałki.
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?