Lekarz Cię oskubie
Moderator: moderatorzy
Lekarz Cię oskubie
Pewnie każdy z nas wie, że istnieją takie praktyki:
http://praca.wp.pl/title,Lekarz-Cie-osk ... omosc.html
http://praca.wp.pl/title,Lekarz-Cie-osk ... omosc.html

-
- zaufany użytkownik
Re: Lekarz Cię oskubie
Przykre jest to, ale tak bywa. Czym bardziej Ciebie pozna tym bardziej z Ciebie ściąga skóre. Dlatego postanowiłam po latach zmienić psychiatrę.
Chociaz obklejaja swoje drzwi gabinetu "NIE BIORĘ"- jest to fikcja.
Jak sroki, najmnieszy drobiazg przyjmują. Nie licząc się z sytuacją pacjenta.
Pozdrawiam
ps madrym mottem jest " Pokaz lekarzu -co masz w garazu"
Chociaz obklejaja swoje drzwi gabinetu "NIE BIORĘ"- jest to fikcja.
Jak sroki, najmnieszy drobiazg przyjmują. Nie licząc się z sytuacją pacjenta.
Pozdrawiam
ps madrym mottem jest " Pokaz lekarzu -co masz w garazu"
Nie chcę przyjaciół, a z wrogiem sobie poradzę.
A ja trafilam na bardzo fajnego lekarza. Chodzę do niego prywatnie, bo jestem dopiero w trakcie zalatwiania sobie ubezpieczenia w mopsie, i namawia mnie zebym, jak juz zdobede to ubezpieczenie, przeniosla sie do publicznej poradni, zeby juz nie ponosic kosztów leczenia u niego. Takze nie wszyscy sa tacy zli, a chodze do niego juz w sumie rok. I tak sie zastanawiam czy się w ogole przenosić, bo u niego mogę w kazdej chwili się zjawić, a w publicznej slużbie zdrowia terminy są bardzo odległe.
Człowiek ma żal do człowieka, a życie jak osioł ucieka.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Chodzę prywatnie do lekarza, ale moja lekarka wypisuje mi leki "na zapas", żebym nie musiała zbyt często do niej przychodzić. Nie uderza mnie więc to tak bardzo po kieszeni. Zwykle leków starcza mi na trzy-cztery miesiące.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
ja chodzę do publicznego lekarza, całkiem wporzadku lekarka, wsumie ordynatorka szpitala. Też leki wypisuje mi na dluzszy okres, a przyjmuje codziennie wiec nie ma problemu z jakims tam czekaniem...no moze czasem jak jest wiecej ludzi to trzeba postac w kolejce przed jej pokojem chwilę.
-
- zaufany użytkownik
Ja leczę sięw poradni uzależnień ponieważ moja przypadła schizofrenia wynikła z brania środków psycho-aktywnych...! nie mam zastrzeżeń co do mojego na dzień dzisiejszy lekarza w porządku jest...! i co najważniejsze nie trza długo stać w kolejce...! to nie znaczy że nie wysłuchuje pacjentów...! dzięki niemu schudłem 15 kg...
i kiedy będe chciał to weźmie mnie do siebie do szpitala psychiatrycznego w którym dobrze sie czuję...! jest tam jak w hotelu hehe nie no może nie aż tak ale warunki personel w porządku mili uczynni... zawsze wysłuchają...!
i wątpie żeby chciał mnie oskubać 

"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"