Lekarz może pomóc wrócić Ci do zdrowia.
Ja sam miałem jeden epizod 12 lat temu i przez pół roku też było beznadziejnie. Potem coraz lepiej, a teraz w zasadzie już tak się czuję jakbym nigdy nie chorował.
Choroba może przeminąć.

Moderator: moderatorzy
To tylko Tobie wydaje się, że jesteś dziwny> Dla innych możesz być całkiem normalny. Po oczach nie pozna się, czy ktoś ma psychozę lub cukrzycę. Powinieneś mieć więcej wiary w siebie.thelastSAMURAJ pisze:bałem sie czy nie zwróca mi uwagi ze czemu jestem taki dziwny bo dziwnie sie cały czas czuje
cezary123 pisze:Najpierw zadbaj o swoje zdrowie fizyczne i kondycję jeżeli chcesz być taki jak siedemnastolatek.
Wtedy poprawi się też Twoje morale. A reszta to już będzie mniejszy problem, pomogą leki i psychoterapia.
Nie wiadomo co z tego co opisujesz jest rzeczywistością a co urojeniem, tego nigdy nie rozpoznasz. Miałem to samo w aktywnej chizo, wszyscy ktorych mijałem płakali, mieli świecacą aureolę dookoła głowy, bez przerwy mi kogut piał w miescie gdzie nie ma ani jednego koguta etc.thelastSAMURAJ pisze: ...nawet znajoma mnie zobaczyła i powiedziała ze mnie nie poznała taki jakis dziwny szedłem ogólnie ludzie sie krzywili na mój widok i nie wydaje mi sie nie sa to urojenia gdyz sam wiem ze sie fatalnie czuje teraz oblewaja mnie zimne i gorace poty ,jestr mi słabo psychicznie bardzo zle chyba zadzwonie po karetke i pojade do szpitala sie połozyc psychiatrycznego:(