Schizofrenia ?
Moderator: moderatorzy
Schizofrenia ?
Jeżeli jest na forum jakiś expert prosze o opinie ...
Nocą widze różne zjawy demony , bestie i tak dalej nie moge spać , jakiś duch mnie ciagnie za noge i zwala z łóżka . Od wczoraj boje sie spotykać z ludzmi wychodzić z ludzmi bo wydaje mi sie że " Szatan " upatrzył mnie sobie jako swoją ofiare , i przejmuje kontrole nad innymi ludzmi których ode mnie odwraca , Ci którzy mnie znają nie dają się szatanowi . Jak ide za potrzebą do kibla to czuje sie dotykany po plecach , musze uciekać przed szatanem na zewnątrz bo wszedzie ma swoje pułapki i może każdego kontrolować . Starzy mnie wyjebią z domu tak jakby to była moja wina że już nie chce si z ludzmi spotykać , bo szatan przeze mnie bedzie chicał zabijać a ja nie lubie zła . Uciekam stąd nie majac biletu uciekam po Polsce chce uniknac szatana jego aniołow i zła ..... jeszcze dzisiaj ... odpiszcie to ważne . Czy zostać i pojsc do psychiatry ...
mam 20 lat i odroczenie od Wojska do Wrzesniea 2007 , szkoły nie skoncze bo mi lata wszystko w sali dookoła i po prostu sie męcze tylko ...
Nocą widze różne zjawy demony , bestie i tak dalej nie moge spać , jakiś duch mnie ciagnie za noge i zwala z łóżka . Od wczoraj boje sie spotykać z ludzmi wychodzić z ludzmi bo wydaje mi sie że " Szatan " upatrzył mnie sobie jako swoją ofiare , i przejmuje kontrole nad innymi ludzmi których ode mnie odwraca , Ci którzy mnie znają nie dają się szatanowi . Jak ide za potrzebą do kibla to czuje sie dotykany po plecach , musze uciekać przed szatanem na zewnątrz bo wszedzie ma swoje pułapki i może każdego kontrolować . Starzy mnie wyjebią z domu tak jakby to była moja wina że już nie chce si z ludzmi spotykać , bo szatan przeze mnie bedzie chicał zabijać a ja nie lubie zła . Uciekam stąd nie majac biletu uciekam po Polsce chce uniknac szatana jego aniołow i zła ..... jeszcze dzisiaj ... odpiszcie to ważne . Czy zostać i pojsc do psychiatry ...
mam 20 lat i odroczenie od Wojska do Wrzesniea 2007 , szkoły nie skoncze bo mi lata wszystko w sali dookoła i po prostu sie męcze tylko ...
przeliczyłem się , myślałem że w takim stanie zdołam walczyć , zdołam zdobyć serce jakiejs kobiety , jednak wszystko na marne , nie mam zbytnio perspektyw , nie wiem czy po tym wszystkim się jeszcze podniose , nie wyjde już napewno do szkoły i tak dalej , pojade do kliniki przynajmniej szczery będe jak mnie nie zrozumią i mnie zlekceważą to sie po prostu powiesze to by było na tyle ...basiaN2 pisze:z psychiatrą to bardzo dobry pomysł. ja na twoim miejscu bym się do niego wybrała i brała leki , które zaleci.
męczył to się będziesz jak nie pójdziesz. tak to właśnie jest na tym zasranym świecie, żę nikt nie reaguje na nasze problemy, więc sam musisz coś zrobic. ( iśc do psychiatry)
jeśli sam sobie nie pomożesz to nikt ci nie pomoże, jedynie ludzie którzy to rozumieją( czyli tacy , którzy to przeżyli lub przeżywają), czyli tu na forum.
trzymam kciuki za wizyte u lekarza, napewno nie zaszkodzi, a może bardzo pomuc
jeśli sam sobie nie pomożesz to nikt ci nie pomoże, jedynie ludzie którzy to rozumieją( czyli tacy , którzy to przeżyli lub przeżywają), czyli tu na forum.
Też to odkryłem ze tak własnie jest , ogolna znieczulica ...basiaN2 pisze:męczył to się będziesz jak nie pójdziesz. tak to właśnie jest na tym zasranym świecie, żę nikt nie reaguje na nasze problemy, więc sam musisz coś zrobic. ( iśc do psychiatry)
Tu nie ma żadnych ekspertów, udzielanie rad w schizo przez internet nie ma sensu. Jedyną sensowną radę juz dostałeś - nie bój sie, idź do psychiatry ..... i nie trać ndziei bo są ludzie którzy powrócili ze schizo do normalności, to pewne.Karakan pisze:Jeżeli jest na forum jakiś expert prosze o opinie ...
... a może to nie schizo, tylko lekarz może postawić diagnozę, idź do lekarza.