mam chlopaka schizofrenika jak mu pomoc???
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
mam chlopaka schizofrenika jak mu pomoc???
spotykam sie z chlopakiem chorym na schizofrenie paranoidalna przestal sie leczyc odrzuca wszelka pomoc jak do niego trafic?????
jeśli chcesz z nim byc i mu pomóc to musisz byc bardzo cierpliwa i wyrozumiała w stosunku do niego. do każdego człowieka trafiają inne argumenty, więc nie umiem powiedziec co mogłoby trafic do niego. nic o nim nie wiem. poczytaj na forum, może znajdziesz coś co pomogłoby w zaczęciu leczenia u twojego chłopaka. trzymam kciuki.