Piłka nożna

Moderator: moderatorzy

MiroM1987
zarejestrowany użytkownik

Piłka nożna

Post autor: MiroM1987 »

Interesuje się ktos piłka nożną? Do 17 roku zycia ten rodzaj sportu był całym moim życiem.Mailem niestety problemy z systematycznymi treningami bo od 13 roku zycia zaczely se moje problemy zdrowotne(depresje na przemian z euforia),pomimo tego mialem grac w trampkarzach Poloni bytomskiej badz tez radzionkowskiego ruchu.Bardziej nawet od aktywnego sportu interesowala mnie pilka od strony teoretycznej wszytskie te tygodniki ,miesieczniki typu piłka nożna,piłka nożna plus,top gol,hattirick stanowily o sensie mojej egzystencji.Nie chce mi sie wiecej pisac bo niestety pomimo ogromnej ilosci przeczytanej literatury nie mam juz lekkiego pióra tak jak przed chorobą ,nie wiem czy to przez leki czy przez chorobę .
Awatar użytkownika
Akatosh
zaufany użytkownik

Re: Piłka nożna

Post autor: Akatosh »

Ja sobie zawsze przypominam o piłce gdy się zbliża mundal. Dawniej tj kilka lat temu śledziłem również zmagania europejskich drużyn w piłkarskiej Lidze Mistrzów. Ale zawsze biernie, jako widz. Futbolu jako dyscypliny sportowej raczej nie trawię, z racji tego, że nie przejawiam predyspozycji, umiejętności ku temu (nienawidzę biegać, co jako aktywnego uczestnika meczu piłkarskiego niewątpliwie mnie dyskwalifikuje ;) ). Co innego zaś usiąść sobie w foteliku z piwkiem przed telewizorkiem celem obejrzeniu mundialu czy też ME :D
Ostatnio zmieniony czw sie 25, 2011 6:55 pm przez Akatosh, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kamil Kończak »

Zawsze wolałem grać w koszykówkę.Jako dziecko często oglądałem mecze.Od dziecka kibicuje wiernie Juve i Barcelonie :) Nawet wtedy kiedy Juve grało w serii B a Barcelona była poza pierwszą 3 w lidze i dostawała baty od Dinama Kijów.Nigdy nie kibicowałem Realowi.Szczerze ich nie znoszę :D
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.

" May your love of the form culminite in the love of
the formless."

https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
Awatar użytkownika
marek-sportowiec
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Post autor: marek-sportowiec »

W koszykówce się więcej dzieje i porzucać se, można więcej w koszykówce, niż postrzelać w piłce nożnej! Zamiast meczu kopanego lepsza gra w komara, bo celownik se nastawić można! A w koszykówkę to w króla rzutów, można se pograć i porzucać!
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kamil Kończak »

W kosza to słynna gra w w 21.Oj grało się w to.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.

" May your love of the form culminite in the love of
the formless."

https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
Awatar użytkownika
KAMELEON
zaufany użytkownik

Post autor: KAMELEON »

SięSzłoSkrajemDrogi pisze:W kosza to słynna gra w w 21.Oj grało się w to.
w 21 albo w Króla 8)

Jezeli chodzi o piłke to tylko Barca!!!kiedyś byłem ja Juve ale odkąd trzymaja z warszawską Legią moj stosunek do nich jest obojętny,jak byłem na odziale to graliśmy w piłke na tarasie,muszę sie pochwalić że ustrzeliłem nawet hat-trica :wink: miałem też ze soba piłke do rugby,fajnie było sobie tak porzucac w majowym słoncu,zawsze jakies oderwanie od szpitalnej rzeczywistosci :)
"...Charakter niespokojny,niepokorny,trudny,chociaż nie ciągnie się za nim
aż siedem grzechów głównych...."
masspass
bywalec

Post autor: masspass »

Ja też Barca, choć kiedyś kibicowałem Realowi, ogólnie lubię hiszpańską piłkę. W Polsce to kibicuje każdemu klubowi polskiemu który gra w europejskich pucharach. Jeżeli o nasz ligę chodzi to myślę, że mistrzostwo rozegra się między Lechem Poznań a Legią Warszawą grają te dwie drużyny najładniejszą piłkę w naszym kraju.
Awatar użytkownika
KAMELEON
zaufany użytkownik

Post autor: KAMELEON »

mistrzem bedzie Śląsk Wrocław :twisted:
"...Charakter niespokojny,niepokorny,trudny,chociaż nie ciągnie się za nim
aż siedem grzechów głównych...."
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: maniek123 »

Mirom mozesz napisac do mnie dobrych pare lat gralem w klubie pilkarskim tur bielsk podlaski i mialem dobre wyniki zostawiam Ci moje gg 560878
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
ODPOWIEDZ

Wróć do „sport”